Norsk Racinghistoria

Hemsidan Svensk Racing har som mål att publicera samtliga racingresultat i Sveriges historia. Då jag bor nära gränsen och eftersom jag har följt och jobbat med norsk racing ända sedan Rudskogen invigdes 1990 hade jag redan från början ett uttalat mål att även publicera samtliga norska racingresultat. Det har vi gjort parallellt med de svenska resultaten, men de kanske kommer bort lite i mängden. Därför har vi, i samarbete med norska racingsektionen, skapat ett separat arkiv bara för de tävlingar där norska klasser ingår. (Det innebär visserligen att en del tävlingar även har körts i Sverige och Danmark.)

Nedan kan ni klicka på varje år och läsa mer om varje säsong och se alla resultatlistor och tabeller. Vi har publicerat alla tävlingar från 1990. Vi har även några riktigt gamla tävlingar registrerade från tiden 1947-1989. 

Det är inte alltid som vi har lyckats få tag i kompletta resultatlistor. Ser ni att det saknas något som NI har tillgång till, hör gärna av er så publicerar vi gärna det som fattas.

Denna hemsida innehåller allt vi har kunnat hitta som har kört på två, tre eller fyra hjul på banor och landsvägsbanor ända sedan 1922! 
För att få reda på ännu mer information finns det en klubb på hemsidan. Som medlem får du tillgång till fler sökvägar och mer statistik samt att ni får vårt nyhetsmail varje vecka. Att bli medlem kostar endast 199 kr/år.

MVH

Bengt-Åce Gustavsson/Eventsupport Sweden AB
Design by Bloms IT